注册会员

《far away from home》

http://l.5sing.com/player.swf?songtype=fc&songid=6388776

I'm loving living every single day,but sometimes I feel so.我是如此的享受每一天的生活,但我只是自己不时这样感觉而已
I hope to find a little peace of mind.and I just want to know.渴望找寻到一丝内心的平静,我仅仅只是想知道
And who can heal those tiny broken hearts,and what are we to be.谁能安抚那些破碎的心,我们将何去何从
Where is home on the milky way of stars,I dry my eyes again.在广阔的星空下何处寻到我的家,我只得再一次地擦干泪眼

In my dreams I'm not so far away from home,梦中我从未曾远离家
What am I in a world so far away from home,现实中却如此远离家
All my life all the time so far away from home,有生以来我都远离家
Without you I'll be so far away from home.没有你的相伴我依然远离家

If we could make it through the darkest night,we'd have a brighter day.如果我们能穿越那最为黑暗的夜,我们将能拥有更光明的明天
The world I see beyond your pretty eyes,makes me want to stay.透过你那明眸我看到了一个世界,它是如此让我留恋
And who can heal those tiny broken hearts,and what are we to be.谁能治愈那破碎的心,我们将何去何从
Where is home on the milky way of stars,I dry my eyes again.在广阔的星空下何处寻到我的家,我只得再一次地擦干泪眼

In my dreams I'm not so far away from home,梦中我从未曾远离家
What am I in a world so far away from home,现实中却如此远离家
All my life all the time so far away from home,有生以来我都远离家
Without you I'll be so far away from home.没有你的相伴我依然远离家

I count on you, no matter what they say,cause love can find it's time.我是如此的依恋你,无论世人如何评说,爱能找到属于自己的季节
I hope to be a part of you again,baby let us shine.我渴望再一次的与你相融,

And who can heal those tiny broken hearts,and what are we to be.谁能安抚那些破碎的心,我们将何去何从

PS:喜欢这老歌,因歌名与词。那些远行的旅途,夜色中阳光里,公路铁路与蓝天……算不清这样的远离有过多少次,还会有多少次。不过宽慰自己,心安之处是吾家。愿大家无论身处何地,总能让心有归属感。这首歌耳边很熟,只是唱起来总不顺,可能还是外文的关系:)

评分

小三 + 5 很给力!我觉得很不错!!!挺你!!!
故事的角色 + 5 赞一个!

欢迎来到灵山家园网-www.ai03.cn
{:soso_e129:}坐个沙发

好听得虾米……

系我有你一半个英语水平就好了,好多英文歌做得音乐出来某人识唱{:soso_e127:}

{:soso_e176:}声音没有以前的清脆  ..

home这个单词,你好用力哦

太刻意唱出英文发音了。所以你会觉得不顺。不连贯。

唱得真是好听哦 。   多谢  又有多一首 靓英文歌听了   , 麻烦 靓女 介绍  多点喂    啊种类型的英文歌啊

呵呵,听听得,不过以前唱的好听点,毕竟呼音和连气不是太好。   

没能和音符融为一体,不过已经不错的啦~

我很喜欢听英文歌,但是..感觉怪怪,和原版比起来

{:soso_e179:}